Lämnad...

.. att dö? Neejdå..

Arash o Viggan åkte precis. Självklart lämnade Victor ett avtryck genom ett stort blåmärke på min axel. Tråkigt att dom åker faktiskt.. Haft ett par riktigt roliga helger måste jag säga!

Nu är dock det tråkiga kvar. Lite städning kvarstår och där tillhör jag inte dom vassaste i gemet ska erkännas.
Vet inte hur det blir för min del angående Oslo men det lutar nog åt att jag blir kvar.
Det är trots allt lite roligare här än i G-skog där det inte händer alltför mkt. Men men... Vi får se hva som skjer!

Nu blir det som sagt städning!
klem


M


Heeeeeej

Nu ska vi snart gå ut! Riktigt taggade på Sirkus. Vi har fått ett vipkort av vår kära vän Matilda, som ger oss gratis inträde plus 2 för 1 i baren! nöjda som fan!

vi var nere på stan förut o kollade runt lite, stötte på Daphne leon o sådär. Vad gör hon i Oslo? Det är bara coola människor som får hänga här! Imorn lägger vi upp öl och vin testet plus recension av Sirkus..

Ta det lugnt.. ciao


Öl& cidertestet

Testet kommer publiceras imorgon. Just nu är vi alltför trötta alla tre.. Kanske testade vi för många öl och cider i dagens test.. Arash och Viggan har redan stupat i säng.. Givetvis i samma säng,, tätt omslingrade ska tilläggas!


Godnatt gott folk!


// M

Oslo Upd

Arash o Victor har nu anlänt till Oslo. Vi har hunnit köra lite saker åt Ylva som hon hade här.
Nu sitter Arash o plinkar på sin gura i soffan och Victor försöker sjunga lite vid sidan av.
Nu blri det dusch och senare troligtvis ett öl - & cidertest som vi givetvis kommer publicera här på kommatill!

Hey så länge!

// M

Reklam

Man måste ge och ta här i livet sägs det.
Så nu ska jag passa på att ge tillbaks.

Eftersom "Marika, Karin & Matilda ©" gjort gratisreklam (nåja, nästan) för vår blogg på deras blogg måste det härmed ges lite reklam tillbaks! Jävla snygg och trevlig blogg!

Besök dem här: http://livingla.blogg.se/


/ M

Finanskrisen

Läste precis en artikel från e24.se. Rätt fascinerande hur mkt pengar vissa har tappat tack vare årets börsfall.

Dina egna privata besparingar har antagligen krympt till följd av att världens börser rasat. Men för världens rikaste svider krisen rejält mycket hårdare. Totalt har de 20 största förlorarna på finanskrisen blivit av med mer än 200 miljarder dollar.

Det motsvarar i sin tur nära 1 600 miljarder kronor, eller mer än en och en halv svenskt statsbudget, beräknat enligt nästa års regeringsbudget.

Anil Ambani är  världens största förlorare på finanskrisen, enligt Silicon Alley Insider. Vd:n i Reliance Communications och storinvesteraren i filmindustrijätten DreamWorks har haft ett tufft år och sett förmögenheten krympa med 32,5 miljarder dollar, motsvarande 260 miljarder kronor, mer än en fjärdedel av den svenska statsbudgeten nästa år.

Jag är mkt medveten om "gubbvarningen" på detta inlägg, haha.

// M


Fest måltid och en försmak av jul












jodå, ni ser rätt.. En rejäl laddning med välsmakande makaroner välbränd falukorv och utsökt euroshopper ketchup!

Hoppas att alla förväntningar som Arash lyckats frambringa blev infriade!

Vi firade i alla av sista kurskvällen för veckan med en varm mugg fin Blossa glögg och frossade i pepparkakor!
Helgen är nu nära och då ska mycket som vanligt hinnas med!
Lägenhet ska tömmas, öl & cider test ska genomföras, och framför allt... Vi ska julbaka som aldrig förr! Tillsammans med
Petra och Marika ska vi stöka in julen! Vi får väll se om Matilda och Karin anländer under söndags kvällen, trevligt så
det förslår ska det bli i alla fall!




tv

Dessa tre serier är så jävla sköna! Ni som inte har sett borde ge dom ett försök. Omöjligt att inte fastna, så tänk över noga innan så ni inte har massa andra saker som är viktigare för du blir garanterat sittande i ett par timmar när du väl sätter dig!




ENTOURAGE

Handlar om det goda livet som den unga upcoming-skådisen Vincent Chase lever i Los Angeles. Med sig har han tre ständiga följeslagare: sin bror Johnny Drama, sina bästa vänner Eric och Turtle. Dom lever livet som alla killar vill ha, allt går ut på att ragga daamer, dom festar hela tiden, kör dom bästa bilarna och är totalt oansvarsfulla och oplanerade! 

Dessutom har dom den roligaste, hyperaktivaste, mest stressade människan jag har sett till agent, nämligen Ari Gold. I stort behov av anger management och med det snabbaste munnen i hollywood är han lätt den skönaste karaktären i serien!

avundsjukspoäng 5/5




GOSSIP GIRL

Handlar om livet och intrigerna hos dom rikaste av dom rikas bortskämda ungar i New Yorks finare kvarter. Dom dricker otroligt mycket, dom har otroligt snygga och dyra kläder, och dom är så otroligt underhållande o kolla på! 

Bästa karaktären i serien är lätt Chuck Bass, man hatar honom i början men till slut älskar man honom. Han är rik, han trivs med det och han visar det klart och tydlligt.

Avundsjukspoäng 4/5




DIRTY SEXY MONEY

Denna serie handlar om den moraliske och korrekte advokaten Nick som kastas in i en värld av lögner, intriger och mkt mkt pengar när han efterträder sin mördade far som familjeadvokat till familjen Darling. The Darlings är den utan tvekan rikaste och mest omtalade familjen i hela USA och främst NYC där serien utspelar sig. Alla syskon i familjen har sin egen personlighet med allt från partyprincessor till senatorer till gudfadern Tripp.

Bästa karaktären kan vara Karen Darling, äldsta systern som har varit kär i Nick sen dom var små och absolut inte är rädd för att fortsätta försöka förföra honom, trots att han har fru och barn. Hon tar allt med en klackspark och gör det mesta för att få som hon vill, väldigt rolig!

Avundsjukspoäng 3/5



Enjoy

/ A



Dokumentärer.

Idag har jag även hunnit sett två dokumentärer. Morgan Spurlock, han från Supersize Me om ni kommer ihåg, har gjort en ny film som heter Where In The World Is Osama Bin Ladin. Helt ok dokumentär men absolut inget utöver det vanliga.
Den var ganska lik Supersize Me i upplägget trots att dom har helt olika ämnen.. Känns som en typisk amerikansk dokumentär på ngt vis. Betyg 2/5

Har även hunnit kollat på Usas Mest Hatade Familj. Helt sjukt, mer berättar jag inte..Usch.. Bara 1 h lång. Den borde ni se tycker jag! Betyg 3/5

Här har ni länkarna om ngn vill ladda hem!

http://thepiratebay.org/torrent/4523630/Where.In.The.World.Is.Osama.Bin.Laden.SWESUB.DVDRip.XviD-aNdY

http://thepiratebay.org/torrent/4537992/USAs.Mest.Hatade.Familj.SWESUB.PDTV.XviD-MMMM

gl

/M

Update Nor

Här jobbas det på flitigt. Varit o kollat på en liten liten lägenhet idag. Vidrig toalett så jag vände nästan direkt. Han frågade vad jag jobbade med också. Förra gången det var visning sa jag att jag inte hade ngt jobb, Ylva tyckte inte jag skulle säga det nästa gång så jag sa: Jag spelar poker. "Ehhh ok" med halvgrinig ton svarar Gunnargubben. Inte värre imponerad. Så nej, inget jobb kanske svaret blitr nästa gång igen..

På Lördag har vi två visningar på två fina 3or. Ska bli intressant!

Idag har jag varit rätt flitig ändå. Tvättat, diskat och tagit en snabbfika med Ylva innan hon tog tåget till Sverige är det som gjorts.

En tanke slog mig på trikken tillbaks på lägenheten. Vart har The Knife tagit vägen? Lyssnade på dom i mp3an och dom är ju riktigt sköna men ack så länge sen do gjorde ngt nytt va?
Imorgon kommer aggressiva Victor och trevlige Arash tillbaks också. Ska bli trevligt tycker jag! Det innebär dock lite städning för mig, damn! Nu ska jag koka lite pasta innan kvällens pokerpass drar igång! /// M

mmm...

Idag ska vi käka sån fantastisk mat. Lite träning innan, sen brakar festmåltiden lös!

Ni kan vänta er otroligt bra och salivdrivande bilder efter maten...

Gerrard

Snygg är han inte men inte fan finns det ngn bättre mittfältare i hela Europa. 1-0 idag mot Marseille, det tackar vi Stevie G för!



Gonatt!

/// M

En liten film

Lagom till läggdags så bjuder jag på en trevligt film från Oslos finare kvarter!








God natt!  // V

så kul har vi

Vi kom igår fram till en grej. Att jobba är inget liv. Man lever när man gör slut på alla pengar som man har jobbat ihop, så är det bara. Därför borde man komma på ett sätt att få pengar utan att jobba, då får man ett längre liv! Vi funderar på att råna en bank eller eventuellt på skådisar i Hollywood. Får se vilket det blir!

Idag på jobbet var det ofantligt tråkigt så vi tog lite bilder o gjorde lite filmer för att få tiden att gå lite fortare.







http://www.youtube.com/watch?v=lf8ObXvlbzw

KW

Paranoid med herr Kanye West är mycket lyssningsvärd också :)

DG

  

David Guettas album POPLIFE är otroligt bra bara så alla vet.. det är inte nytt eller så, jag var bara tvungen att säga det..

tanka!



Food of Fools!








Idag bjöds det på fin middag på Skåne slätten! Vi till skillnad från Magnus som dom uppenbarligen slänger mat på, så får vi faktiskt slita lite för brödfödan! 

Efter ett lagom slitsam kurs där vi upptäckte bland annat att man kan sätta en plasthandske på huvudet och sen blåsa upp den när den täcker hela skallen, oerhört underhållande! Film och bildbevis på väg. 
Efter avslutad "arbetsdag" begav vi oss till hotellets gym och svettades ikapp i 10 minuter tills Arash gav upp och gick och värmde upp bastun! Han mumlade visst något om kronisk svaget.. jag vet inte!

Efter det begav vi oss hem till stugan och styrde till en riktigt festmåltid. Fläskfilé frästes och potatisgratäng slängdes snabbt ihop! Det hela avnjöts med vad köket hade att erbjuda, morötter och chips..  Utsökt!

Nu ska vi bjuda våra trevliga stugkamrater på en mugg glögg och pepparkakor och invänta morgon dagen!









Out! // V

Plötsligt händer det.

Kom precis in efter en liten promenix i kylan. Tänkte jag skulle ute och handla och ta en nypa frisk luft.
Men.. Så plötsligt händer det! Ett gäng tjejer står med Coop-påsar o langar till folk, en ny butik skulle öppna imorgon. Gratis mat för alla som passerar! Juice, espresso, sylt, bröd, italiensk skinka och servetter bjöds det på! For free! Ibland har man tur.

Det var dock inte ngt av detta jag tänkte handla men vad gör det? Gratis är gott!

Nu ska vi se om lite fler saker vänder också..
Pokern börjar sakteliga vända tillbaka åt rätt håll iaf. Har inte kunnat spelat mer än 15 min idag tyvärr dock då internet varit alldeles för ostabilt :/.

Snart är man säkert frisk också. Badade förut och det gjorde gott känner jag! Nu ska jag njuta lite av gratismaten!

Auf Widersehen!
M


Febrig o kass.

Ahhh.. Jag är sjuk idag. Dagen började bra med ett par räkmackor.. Men nu ligger jag i soffan med feber o halsont. Orkar inte gå utanför dörren för att köpa alvedon eller ngt liknande heller då det är hur kallt som helst här känns det som.

Ska ta mig ett bad snart. Antar att inte det är bra när man har feber men då fryser man inte iaf :)

Ngn som har ngt riktigt bra förkylningstips förutom att ligga och tycka synd om sig sj? :) Posta en kommentar isf!
Ha de fint!



M


Long time no see!

Hello!

Vi får be om ursäkt för det fruktansvärt bristfälliga uppdaterandet av bloggen den senaste tiden.
Finns inget vidare försvar förutom att vi har så jäkla mycket att stå i, det vi hunnit med de senaste 4 dagarna eller så är förmodligen vad en relativt vanlig Svensson klarar av på 4-8 veckor.

Snabb resume

Hängt med södra Sveriges mest kulturellt bevandrade människor, 

åkt minst 200 mil i bil, 

nån grym jävel ( läs Victor ) kört minst 185 mil,

lurat oskyldiga Oskar att spårvagnen i Oslo är gratis för att han skulle våga kliva ombord utan biljett,

lurat i medmänniskor pannkakor med fisksmak och sedan försiktigt skratta bakom ryggen på dom,

brutit en halv fot då någon skulle stila på krogen och åka på räcket ner till dansgolvet,

lyssnat på beklagande om en bruten fot i 46 timmar,

beundrat norska damer från alla möjliga tänkbara vinklar ( se bifogade bilder.. ) 

druckit orimligt stora mängder alkohol och vid uppvaknande skyllt den groteska bakfyllan på jetlag " vi är trots allt i norge"
osv, osv os.....



Det var en grymt trevligt helg i alla fall.. Vore trevliga gäster Oskar och Evelina gjorde bra ifrån sig och förgyllde helgen.
Nästa helg ryktas det om ett nytt besök, ett Dansk, Italienskt, Svenskt sällskap har visat sitt intresse för ett besök.
Självklart är förväntningarna höga efter en sån här helg, så då är det upp till bevis grabbar!

Tills dess ska Jag ( Victor ) och Arash spendera ytterligare en vecka i det numer vita och vackra Skåne, planerna för veckan är än så länge relativt begränsade.. 

Ett besök i Lund ska vi försöka hinna med, där vi har vänner och bekanta.. Kanske till och med testa nattlivet i den välkända studentbyn om det vill sig väl.. 

Vi jobbar oxå på att få komma hem till den Classe, Ystads stolthet mijonärens, fästning på österlen.. Kanske bli bjudna på ett nätt 7-rätters i någon utav flyglarna. Men har är svår jobbad, " jag bygger om " , "kamprad är på besök", "jag har slut på gåslever"

Dessa undanflykter.. 


Lite bilder enjoy!







oops..



Peace!

//  V


CB

Alla ståplatsbiljetterna är slut på Chris Brown konserten.. Det går förstås att köpa i andra hand för ett par hundra extra men ska man betala ska man fan betala!

Vi har faktiskt fixat o trixat lite med okända kontakter runt om i landet och har nu i vår ägo 5 VIP-biljetter så vi kommer ha en egen loge bakom scenen. Man får kolla på hela skiten bakifrån men det kan det vara värt når man får hänga med Chris efteråt ;D Nån som vill haka på? biljetterna går på 1900, 2400 så ingår även gratis bar! Vid flera bud kommer högstbjudande få hänga med! 



(obs. erbjudande av sexuella tjänster kan ge ett försprång i bjudracet beroende på kön och yttre attribut)

Helgen som gått

Fan va kassa vi är. Ingen av oss har orkat blogga under helgen. Arash och Viggan kom "hem" till Oslo i fredags. det dröjde inte länge innan vi öppnade första ölen. Pizza slängde jag ihop till dom hungriga resenärerna som helgen till ära dragit med Oskar. Trevlig grabb även det! Kanske t o m trevligare än åtminstone Victor. Oskar slåss iaf inte.
Viggan bjuder dagligen på ett färskt blåmärke på min högra axel. Jag kommer inte att acceptera detta länge till. Som tur är har jag några dagar för recovery eftersom dom åkt ner på utbildning i Skåne nu igen.

Helgen, som sagt.. Mkt alkohol blev det. Utgång på ett halvt nyöppnat ställe som hette Sollicompagniet. Ganska så skoj faktiskt. Bra musik o bra drag. Arash hade besök av sin tjej över helgen så han bjöd inte upp till dans på samma sätt som vi andra försökte med. Fredag bangade han utgång totalt. Men det förstår jag mkt väl! Har man inte sett sin tjej på ett tag så kanske man har mkt att ta igen? ;)
Överlag en mkt skoj helg måste jag säga.  Bilder tror jag Vic eller Arash drar upp sen.

Vet itne hur lång Oslovistelsen blir. Vi måste ju försöka få tag i lägenhet innan 1 Dec och det ser so far rätt mörkt ut. Får försöka ligga i lite under veckan.

Nu ska jag mölja i mig lite pepparkakor! Ha en fin kväll.

Gäst inlägg, Oskar/Evelina gör Oslo WIIHUUUUU!!!!

Jahaja då var man i Oslo då, efter 14 timmars skakande  tågresa brevid en inte så välvårdad ung man med vitlöksandedräkt så blev man uppmött av två glada vänner som förstås anpassat tiden efter sin bästa väns resa.........................NOT!  Jag är inte full Tove jag lovar! Bara lite! Nevars Skämt o sido sitter här i lägenheten som nyutnämd CHAMP över PS3 spelet PRO EVO Mange loosade med ca 18-0!!!(STOLT), Ne nu lämnar jag över till Evelyn som är i sina bästa dager PEACE! 

Haha, sammanfattningsvis är Oskar hittills nöjd med sin resa! Vi sitter nu oskar, evelina, arash, victor, magnus, matilda och karin i lägenheten, vilken är väldigt mysig och fin! Efter en heldag på sacomässa i sthlm följt av 7timmar tåg är jag inte särskilt pigg, men man är faktiskt inte i oslo varje dag så det får helt enkelt förträngas. 
O en stund får jag även köra en premiärkörning här i norge, ska köra hem stackars matilda och karin som måste jobba i morgon.. Hoppas någon följer med och visar vägen hem igen, annars tappar jag nogbort mig fortare än kvickt.
Imorgon hoppas jag att grabbarna visar mig runt och låter mig besöka alla trevliga fik de verkar ha varit på. Förhoppningsvis kanske det blir lite shopping också!
Arash syster Jasmine bor också här i Norge, hoppas jag träffar henne imorgon!


Oskar & Evelina

Back in Norway

Ja, då var man tillbaks i Norge. Riktigt trött, sovit dåligt nu ett par dagar. Gått upp alldeles för tidigt.. :)
Ska försöka städa upp lite tills Victor och Arash anländer. Tråkigt men nödvändigt..

Mer bloggande senare förmodligen!

Klickbedrägeri

Pga onaturligt hög click rate är du under övervakning misstänkt för klickbedrägeri. Detta innebär att du kan bli återbetalningsskyldig och avstängd från tjänsten.

Jag la till reklam högst upp på bloggen igår från ngn tjänst online. Så jag klickade på varenda länk några ggr sen fick jag meddelandet ovan från hemsidan som har tjänsten.. Hahah. Shit, får man fängelse för klickbedrägeri tro?! :)



Magnus

Pizza

Satan va god pizzan blev ikväll. Salami, tomat och lite pesto! Mkt nöjd.

Tipsade ju om Kanye Wests nya album tidigare idag/igår. Dålig länk dock, kvalitén sög. Här kommer en bättre!
http://torrents.thepiratebay.org/4519215/Kanye_West_-_808____s___Heartbreak_(Webrip).4519215.TPB.torrent



Kl 07.25 imorgon bitti ska jag ta tåget hem till mina päron. Tänkte dra hem o hämta lite saker man kan tänkas behöva. Här även beställt lite kläder som ska plockas upp! Blir nog inte mkt sömn inatt. Brukar somna runt 3 på natten :/ Ska försöka ta tag i min dygnsrytm nu igen men blir så lätt att man faller tillbaks igen när man inte har ett normalt 9-5 jobb.

Drar tillbaks till Oslo på fredag för att möta upp mina förlorade vänner som bekant är nere i sydsverige, Viggan o Turken.
Ska bli kul att få mäta sina manliga krafter i Pro Evolution igen!

///
Mangler

fina songs

david guetta - everytime we touch (with steve angello and sebastian ingrosso)

attack attack - set the sun (klaas mix)

mgmt - kids


mgmt är riktigt sköna, dom har många bra låtar, ska fixa mer med dom!


jag har redan sagt denna men styr för guds skull

shiny toy guns - dont cry out

så sjukt härlig!

Tävlingen!

Nu har vi kommit lite närmare tävlingens början!

Reglerna kring tävlingen är fortfarande lite oklara, men det kommer kräva ett visst engagemang, främst i form av kommenterande på inlägg som har med själva tävlingen att göra!

Man kommer belönas ut efter hur snabbt man kommenterar samt hur bra kommentaren är! Är man snabb o skriver grymma givande kommentarer kommer man med andra ord ta hem skiten!  Ska göra allt som står i våran makt för att ha reglerna klara under morgondagen och sparka igång tävlingen då!

Men, som Arash nämnde tidigare kommer vi ha det lite körigt imorn när vi hänger med södra sveriges toppskikt pimplar fin vin o käkar snittar... Men vad gör man inte...

Shoppat har vi hunnit med idag oxå.. Eller jag har,  Arash har mest lagt kläder på hög inne i affärer för andra dagen i rad..
Han verkar ha lite problem med att förstå sig på det svenska butikssystemet där man faktiskt ska betala med Pengar, för varorna man vill handla..  Men vi gör ett nytt försök imorn och hoppas att han fått med sig kontanterna då..

Sen slänger vi upp lite ny shoppat på bloggen!




hörs ..   Ciao   // Victor

Förhandsvisning

Imorgon händer det en liten rolig grej! Jag och Victor ska på en förhandsvisning av konst och antikviteter som ska auktioneras ut till mycket höga summor. Den kommer äga rum i Lund imorgon kväll och man kommer bli bjuden på mat och vin. Självklart är det bara speciellt inbjudna som får komma och vår kära vän Claus har fixat in oss. Han har berättat lite om evenemanget för oss och vi räknar med att träffa på de flesta i svenska miljardärklubben och ett antal kändisar..

Hoppas det blir fiiint

Kanye

Om ngn laddat hem Kanyes nya skiva med länken jag tipsade om så ber jag om ursäkt för att kvalitén va lite sådär :)
Skivan däremot låter hur skön som helst.
Vet inte om det finns ngn "bra" download än. Man kanske får vänta tills skivan släpps ordentligt innan man kan få ner den med bra kvalité.

Ikväll ska jag göra pizza med Y. Lär bli bättre än fiskpannkakorna jag lagade häromdan!

M

:)

Glömde tipsa om att Kanye Wests nya skiva finns ute att ladda hem! Tror den släpps 24e Nov i butik.

http://thepiratebay.org/torrent/4517482/Kanye_West_-_808s__amp__Heartbreak_[2008]_-_Hip_Hop

Gonatt!


Gonatt!

Intressant tävling grabbarna grus ska lägga upp! Den ska jag försöka vinna :D
Precis avslutat nattens lilla pokerpass. Till skillnad från dagens pass gick det mkt bra! Slutade dagen på plus en hel del.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen! Avslutar kvällen med att dra in lite kulturpoäng till senaste avsnittet Debatt på Svt Play.

Gonatt!

M

Tävling!



Skåne är ett påhitt av djävulen! Sedan vi kom hit har vi inte sett annat än storm, arktisk kyla och drivis ta mig fan! Säkert ett par 100 sekundmeter så fort man sticker ut näsan.. 

Inte nog med det, om det nu mot alla odds skulle finnas någon sol i dessa delar av landet så ser man knappast röken av den när man befinner sig i en betong bunker 06.00-18.00 dagarna i ända!
Men jag är inte bitter för det, visst finns det glädje ämnen!   Classe ( miljonären ) är ett, Leo Gubben Schnaijder ett annat!
Det tackar vi för, att ha någon att skratta med ( åt ? )  är värt många kappsäckar guld!
Ska försöka föreviga dom båda själarna undermorgon dagen och dela med mig av dessa på ett eller annat sätt under veckan!




TÄVLINGEN!


Såg att Arash nämnde Chris Brown här ovan... För att han är en sådan hygglig kille så säger han att han planerar att utlysa en tävling här på bloggen, där vinnaren får följa med oss på en helkväll i Stockholm med Chris Brown då givetvis som huvudaktivitet! Han står för cashen och jag för underhållningen! 

Vidare information och tävlingsregler kommer under morgon dagen! Så håll utkik..


Until then!    Soo long S*ckers!






Chris Brown!

Förresten så kommer mr Chris Brown till Stockholm och spelar på Hovet den 23e januari 2009!!!

Blir.

Biljetter finns på ticnet, bara o boka :)





Arash

Kläder

Idag efter vår kurs, var vi på Center Syd. Det är ett köpcenter som ligger i det lilla samhället Löddeköpinge (sjukt konstigt namn btw). Man skulle kunna tro att själva centret också är rätt litet men det är förvånadsvärt stort faktiskt! Det är ändå tämligen nära till Lund, Landskrona, Malmö och diverse andra skånska städer så det drar väl folk ändå.. 

Vi hittade iaf en märkesoutlet där som inte visade sig innehålla alls mkt av värde med tanke på att 80 % bar beteckningen XL och jag och Victor ändå är relativt slimmade! Medan jag hets-letade igenom byorna på ett långt bord eftersom dom skulle stänga om tio minuter sprang victor över till sportoutleten för att införskaffa träningskläder. Då händer undret..
Jag hittar, hör och häpna, fyra olika par byxor som var otroligt sjyssta o satt som handsken! Jag brukar ha jäkligt svårt o hitta byxor och nu kommer fyra på en gång :D Orkade inte prova igenom alla ordentligt så jag la undan dom till imorn, då får vi se om det blir inköp!
Sjukt nöjd i alla fall, nu ska ja sova o drömma lite om färgglada pants!

god natt

Arash

Hey Mama

Kanye Wests Hey Mama brukar jag lyssna på typ 10 ggr per morgon innan jag vaknar upp.. Nu har den äntligen fått liv i mig. Ställde klockan på 9 från början men det blev inte riktigt att man gick upp då..
Nu ska jag ta mig en dusch, äta frukost o sen slänga mig på ngn buss till mitt gamla jobb på Lysaker 10-15 min  utanför Oslo centrum o hälsa på.

Bye!

M


Min favoritskiva just nu; http://thepiratebay.org/torrent/3632709/Death_Cab_For_Cutie-Plans-2005-XXL
Ladda ner, kanon!


Pannkakslagningen

Pannkakorna blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Ngn av herrarna Cunningham/Ghambary hade slarvat med diskningen av stekpannan vilket gjorde att pannkakorna fick en liten eftersmak av fisk. Eller kanske var det jag som diskade den.. hmm.. :P

Men dom gick helt klart att äta. I övrigt har det inte hänt ett dugg idag typ. Kollat på Bangkok Dangerous med Nicholas Cage med Ylva. Riktigt dålig film faktiskt.
Mailat på lite olika lägenheter i Oslo. Kanske får tag i ngn bra snart..

Nu är det dags att logga in på fulltilf för dagens andra pokerpass!



M

Hard days work

Tänk vad lite kärlek i vardagen kan göra.   Att efter en hel dags slit bli serverad denna rena portion av kärlek och bränd falukorv är sånt som gör livet värt att leva! Haha




Dåligt med uppdateringar nu, får skylla delvis på att internet kapaciteten här nere i södra Sverige är inte vad den borde vara.. Men ska man vara helt ärlig så att sitta på ett förvisso
trevligt men ändå tråkigt hotell på den regniga skåne slätten är inte så intressant som det låter! Att sedan förgylla den redan
underbara vardagen med 8 timmars helt ogivande kursmaterial gör hör och häpna den redan hängiga situationen faktiskt inte
bättre..

Men för att slänga åt er något läsvärt kan jag nämna att vi både hunnit med att basta, fynda kläder på Maxi och käkat
kvällsmat med McDonalds Sofie på McDonalds!


Nu är det återigen läggdags, sov gott..

Bilder från helgen

Kastar upp lite bilder från hela helgen som utlovat.








Mer kommer mer kommer..

Pancakes

Nu ska jag faktiskt försöka mig på att laga pannkakor. Kan bli intressant. Tror aldrig jag gjort det förr vad jag kan minnas..

Måste också medge att jag börjar sakna er lite Victor och Arash. Jag har ju ingen att spela tv-spel med!!


M

God morgon!

Ahhh helvete, sov alldeles för länge idag!
Precis tagit mig en dusch o slängt in några varma smörgåsar i ugnen. Salami och ost, mkt fint!

Tänkte dra iväg till mitt gamla jobb idag men jag orkar inte stressa k'änner jag. Har iochförsig 3 timmar på mig men ändå.. Bättre att ta det imorgon när man förhoppningsvis är lite piggare.

Verkar som vi har ngn hobbysnickrare i dörren bredvid. Hör han borra och skit  nästan varje kväll och morgon. Börjar bli lite irriterad på han/hon nu!



Oslo, Söndag..

Inte hänt lika mkt här som de gjort för grabbarna grus nere i Köpenhamn.
Jag har varit på visning idag. En liten etta relativt centralt beläget i Oslo, vid Grönland typ. Jättefin men alldeles för liten.
Det får bli att leta vidare!

Testade ett nytt fikaställe idag också med Ylva, vid Grönland, Där kommer man garanterat kommer trilla in fler ggr. Mkt fint place!

Nu ska jag logga in på pokerstars och fulltilt för att försöka vinna lite dollar innan det blir sängdags!



M

Update 2 Malmö - Köpenhamn

Okej, efter en relativt lyckad kväll..... Tog vi oss på lördag morgon återigen ner till Malmö centrum, den här gången hela 10-mannastyrkan samlad. Vita byxor skulle införskaffas, mångfalden beundras samt hamna i chocktillstånd över hur mycket poliser det finns i staden!

Utan att ta överdriva FÖR mycket så var ungefär var 10:e människa man sprang på polis på ett eller annat vis.. 



Malmö centrum en vanligt lördag förmiddag..


Jaja, dagen flöt på och snart var vi hemma i den härliga 1-rummaren som Nyrre så vänligt lånat ut till våran lilla brödraskara.   10 killar som ska duscha göra sig av med övervikt och svida om till allt från lucia nattlinnen till på tok för tighta stuprörs jeans och judo dräkter. Allt givetvis med en gemensam nämnare, allt i VITT!


Stämningen var på topp när vi tryckte in oss i 2 taxi bilar och satte kurs mot Parken Köpenhamn. Självklart hann vi med en piss paus när vi nått dansk mark och hör o häpna men där sprang vi faktiskt på Terry O´Quinn ( John Locke ) från LOST till dagens dato okända Dansk/Polska tvilling brorsa, han bjöd till och med på en idol bild!



VI kom i alla fall fram till slut, och Sensation grejen var skit cool.. Stort och mäktigt och galet mycket folk kommer dock inte som min kamrat och kompanjon Arash göra en 4000 ord lång utläggning på hela kvällen utan tycker den som är intresserad kanske kan kika in på http://www.sensation.com/photoplayer/?country=dk  och så ska jag under morgondagen slänga upp lite bilder.. Mitt 3 internet är tyvärr inte vad det borde vara, och pga att jag ska upp vid 6 snåret imorn så behöver jag sova ganska snart så dom flesta bilderna får vänta lite!

Men ska i alla fall bjuda på lite roligt! När klockan vart ungefär 2 och vi hade varit där i typ 6 timmar och fötterna börja säga ifrån, så tog jag och 4 av dom övriga i sällskapet det begåvade beslutet att försöka leta upp en taxi och sikta på Sverige igen. Vi hittade ganska snabbt en stor tungt trafikerad väg var vi tyckte det borde vara relativt enkelt att vinka in en Taxi!   Efter 10 minuters desperat vinkande och visslande rullar det upp nått polskt tattaråk vid vägkanten och vi förhandlar på hittepå danska fram den humana priset av 600 riksdaler.. Klämmer in oss allesammans i baksätet på bilen och glada i hågen sätter fart!

250 meter senare börjar det blinka oroväckande blått i bakrutan och en svordomsvisa som skulle fått Kjell Bergqvist avundsjuk på grötig danska hörs från förar stolen! Fuck! Polisen IGEN!?
Jahopp då står man där med skägget i brevlådan igen... Återigen är det bara hiva upp legitimation lämna personuppgifter och telenummer, sen får alla ha ett enskilt trevligt förhör med dom vänliga konstaplarna som förklarar att dom jobbar hårt med att få bort svart-taxi verksamheten från Köpenhamn.. 


Ett lite komiskt inslag i det hela är att när vi sitter där i bilen med poliser springande överallt så kommer det 2 bekanta killar och går på trottoaren..- Men va fan är inte det där Fille o Jimpa Schtaan? Jo visst fan.. Filip skrattade så han grät! Och efter en halvtimme eller så när alla förhör och formaliteter var avklarade så kunde vi gemensamt läs " Jimpa taxi kungen schtaan " fixa en ny riktigt taxi och 3 timmar senare ett antal tusen fattigare med hedern skapligt i behåll åter trilla in i enrummaren och krypa ner under trasmattan på köksgolvet och sova bättre än på riktigt riktigt länge..


Nu är det läggdags, bilder från helgen och utvärdering av Järavallens Country Club kommer under morgon dagen!

Sleep tight! Out!


// Victor 


PS. pga den sena timmen och bristen på sömn i helgen kan den förekomma en del stavfel och rena skära lögner i ovanstående inlägg, DS.













update part 1 - resan

Vi började alltså våran lilla roadtrip i fredags runt lunch! Victor agerade chaufför fram till GBG och resan gick mycket smidigt och smärtfritt. I götet plockade vi upp två stycken glada studenter som redan hade börjat förfriska sig och Oskar knäckte snabbt första ölen. Jag tog över ratten och Victor slöt upp i bilfesten! Några timmar senare var vi framme i dystra Malmö där vi var tvungna att vänta in lägenhetsnyckeln som kom i andra bilen ca två timmar senare! Så jag korkade upp rosén medan vi letade upp lägenheten för att lokalisera oss. Då händer följande:

En piketbuss kommer i fullfart och tvärnitar på vägen bredvid oss. Alla i vårt sällskap hade öppnade alkoholhaltiga drycker i nävarna, jag hade precis öppnat min vinflaska, så jag tänkte helvete också, nu kommer dom hälla ut hela skiten innan jag ens har druckit något... Ut ur bussen hoppar tre polismän och beordrar oss att stanna och betraktar oss mycket noga, inspekterar våran färdkost, häller ut hälften av sällskapets drycker (inte min!) och berättar för oss att dom hade fått ett larm för två minuter sedan att ett gäng på fem killar (slump?) hade vandaliserat en bil och fört oväsen på gatan som vi hade parkerat vår bil på. Det är ju inte så svårt att förstå att vi var lite misstänkta :P Så poliserna började ta våra körkort o kolla upp oss i brottsregister osv, de var dock väldigt trevliga efter några minuter när det hade framgått att vi inte var så berusade och våldsbenägna, och de förstod ganska snabbt vi inte var männen de sökte. Polisen berättade att vi skulle åka på en konfrontation för att slå bort alla misstankar, men medan han höll på att förklara fick han ett larm i öronsnäckan där dom fått uppgift om att en av killarna hade en röd tröja vilket ingen av oss hade, så han bad oss om ursäkt och önskade oss en trevlig kväll o hoppade in i bussen som körde iväg med en rivstart!

Trevlig början på helgen tyckte vi och satte äntligen kurs mot lägenheten. Då ringer andra bilen och det visar sig att ingen hade fått någon portnyckel och porten låstes klockan nio :S fan tänkte vi men såg till vår stora lättnad att ett fönster var öppet till trappuppgången på andra våningen så jag Arash, spiderman även kallad, klättrade upp och fixade biffen. Så då ställde vi upp dörren till den andra bilen som hade lägenhetsnyckeln och började vandra mot McDonalds för en sen middag innan utgången. Därifrån tog vi en taxi in till stan där vi gick runt o kollade vad som var bäst för kvällen. Det slutade med att vi fördrack på en tvivelaktig kinesrestaurang varifrån vi gick vidare till en klubb som heter Hipp. Alla man frågade på stan sa att det var det creddigaste och coolaste stället i Malmö och så vi var självklart tvungna att prova. Eftersom vi hade Davvan, även betecknad som BD = bratdavid, med oss ställde vi oss genast i vipkön som inte fanns och var mycket förväntansfulla. Det börjar väldigt trevligt med att en två meter lång, tämligen berusad herre i tjugofemårsåldern kommer ut, rapar högljutt och blåser ut i mitt ansikte och säger den var till dig. Hade han varit några decimeter mindre kunde det mycket väl ha hänt att jag hade hoppat på honom men jag avstod, och funderade på vilken hans motivation till den besynnerliga handlingen var.
Nåväl, efter fem minuter går vi in förbi den oändliga kön (bra BD) och erfar att dom inte tar kort i entrén så jag springer in till baren och tar ut pengar för inträdet. Så kom vi till slut in på stället och märkte att det inte alls var som vi hade tänkt oss, utan att det var som en tio gånger sämre version av Otten. Vi gav det en chans i ungefär en timme innan vi fick nog och drog vidare till BK för en whopper pinata, very nice.. Därefter hittade vi en fin svarttaxi som tog oss hem till lägenheten där bil nr 2 precis hade gått och lagt sig. Efter lite brottning och allmänt rabalder blev det läggdags även för bil 1 och så slutade den kvällen. Ganska misslyckad men ändå jäkligt skojj ;D

Copenhagen Update?

Ja, vad fan hände med livebloggen från Köpenhamn? :D
Tjiii fick vi alla förväntansfulla själar.
Själv vaknade jag för att få hoppas läsa en kalasrapport från Danmark men icke. Jag ber om ursäkt å Arash vägnar E.
Kanske skrev jag upp förväntningarna om en liverapportering lite för mkt :)

Det enda jag hört från deras trip är att de blivit anklagade för vandalism och skadegörelse i Malmö tror jag det var. Det hela var givetvis ett missförstånd. Grabbarna var på fel plats vid fel tillfälle. Mer info kommer säkerligen.

Ylva kom hit o väckte mig för en timma sen. Jag vaknade ´men hon somnade.. Nu ska jag ta mig en dusch o sen dra iväg o käka kebab till frukost om jag får upp Y.  Det förtjänar jag.

Magnus

Diskmaskinstablettjävel

Fyllde diskmaskinen ordentligt, öppnade en påse  med en "disktablett".. Den var typ pulviriserad när jag slet upp den så det sprutade upp i ena ögat.
Sved som satan så jag fick skölja ögat ett tag innan det blev bra.
Dont try this at home!


Pokern har förresten äntligen vänt. Efter 5-6 dagar med förlorade dollar har jag nu lyckats vinna tillbaka en del. Det vänder alltid!
Over and out!


Mangler


15 Nov

Underbart väder idag! Solen skiner och jag tippar på 10 grader varmt! Tog en promenad ner på stan med Ylva för en fika och lite presentinhandling.

Fikan idag blev på Baker Hansen vid Nationaltheathret. Mkt bra varm choklad och Curry/Kyckling smörgåsen var mycket mycket fin. Bästa fikastället so far! Bilder kommer senare..

Ikväll händer det inte mkt för min del. Jag har haft min tyngsta pokervecka någonsin så jag ska försöka vinna tillbaka en del av det senare tänkte jag. Känner mig lite febrig och dassig så blir nog mest att ligga i soffan under en varm filt tills dess.
Ser fram emot Arash och Viggans "Sensation" rapportering från Copenhagen senare ikväll. Det blir nog grymt!

Kolla in senare för den rapporteringen nerifrån Danmark!!

MAGNUS

Update Oslo

Precis hemkommen från bio med Ylva och Mira. Helt okej men inte mer blir betyget på nya Bondfilmen.
Det enda som får toppenbetyg var nya Bondlåten med Jack White & Alicia Keys.
http://www.youtube.com/watch?v=hM5UJvnbbuY

Nu blir det lite Wii med Ylva och Mira. Inget värre motstånd men.. Ibland får man ställa upp.
Och Arash, drick lite nu förfan!

Må gott!

kvällsupdate!

15 kilometer kvar till Malmö.. 
Alla i bilen utom Arash är redlöst berusade, men glada är vi väll för det med tanke på att snitt hastigheten sedan Göteborg har varit drygt 170km/h..... 

Där väntar ett anslutande sällskap på 5 personer från olika delar av landet.. Troligtvis dem flesta från östgötaslätten tyvärr. Men skit samma.. Ikväll är tanken att vi ska göra Malmö, det ryktas om slagthuset eller prive.. Den som lever får se!


Åter kommer under morgondagen med en bild uppdate samt trevlig info om kvällens utgång...

So long suckers!!




I bilen på vägen

Nu sitter vi i bilen på väg mot Malmö! Jag, Victor och Kroppen  är i GBG om ca en halvtimme. Jensa och BD kommer förhoppningsvis bli funna relativt snabbt så vi kan fortsätta vår färd mot the infinity...........

Fan vad bra det är med trådlöst internet förresten! Jag hade aldrig klarat mig utan denna lilla makapär. Jag färdas i 120 km/h på en gammal motorväg och jag kan ändå sitta o chatta o skriva blogg! Jäkligt nice!

(obs, bör ej testas utan privat chaufför)






Ikväll kan det mycket väl hända att vi testar utelivet i Sveriges tredje största stad då vi är där för första gången, återkommer med mycket bildbevis.

byee

A


Alone

Mina vapenbröder har nu lämnat mig för en större stad, Köpenhamn. Vem ska jag nu spöa i PES? (Vann för övrigt mot Arash med 7-0 innan dom drog).
Det första jag gjorde när dom drog var att dra in o sova ett par timmar i deras säng. Fan vad skön den är!
Vaknade för 25 minuter sen.

Nu ska jag ta mig ett bad för att senare möta upp Ylva o hennes kompis Mira. Vi ska iväg och kolla på nya bondfilmen.
Förväntar mig i stort sett en live-blogg sen när ni är på spektaklet (Sensation White) i Copenhagen grabbar!

Magnus

Godmorgon!

Som vanligt är jag uppe i tid medans resten ligger i sängen o slöar.. Dagens ungdom...

Vin, middag o visning

Nu har vi precis avnjutit den godaste middagen alla kategorier sedan vi anlände Oslo.. Den tillagades här hemma i lägenheten och med beröm helt klart godkänt.. Arash var faktiskt den som styrde bland kastruller och pannor.
Det bjöds på Vitlöksmarinerad fläskfilé, galler potatis och en hederlig bearnaise sås.. Detta serverades till stekta tomater och ett glas rödvin. Inte fy skam en torsdag kväll!




Nu ska vi möta Oskar kroppen Hellqvist! So long!

Bra Start!

Efter en lugn uppstigning i morse, så var tanken att vi skulle knalla ner på staden och fika o käka. Planen var klar, Bagel ´n´ Juice först och sen kanske en sväng förbi Bislett Kebab för att runda av eftermiddagen.     
Hade gott om tid och stämningen var på topp...  Men då ringde våran rara lilla vän Matilda till världens snällaste Arash.. Oklart vad som sades i telefonen, förutom att hon på något vis hotade honom med stryk om vi inte kom och hämtade henne omedelbart och körde henne till jobbet... En likblek Arash förklarar i alla fall läget för mig o Magnus och vi kan inte annat göra än att följa med..

Eftersom vi lyckats fått ett dussin P-böter på en vecka och vädret var fantastiskt, så hade det varit ganska ultimat att lämna den gamla Opeln på gatan.. Men icke, redan där sprack planen..

Ett par timmars bilresa senare, inte en rask 15-minuters promenad som det var tänkt, lyckas vi klättra ut ur bilen, hungriga sura och typ 200 spänn i parkeringspengar fattigare.



Matilda Fienden i baksätet skrattar sig varm över våran olycka!





Nåväl där vände i alla fall turen, Bagel ´n´ Juice är grymt.. Super goda Bagels, smoothies värdiga kungligheter och Kaffe som faktiskt är helt klart godkänt serveras. Det ryktas till och med om att om man känner någon i personal strykan så får man nån form av familjerabatt vilket ger cirkus halva priset på alla härligheter! Tur att vi känner så gott som alla, så att sådana små strunt saker är lätt löst, höhö

Efter 2 timmar på stan och en timme till i bil kö ( damn you stupid traffic ) är vi nu hemma igen. Ska snart på lägenhets visning, och sen fotbolls träning!               

Ikväll väntar finmiddag och starkdryck, vi ska ju lämna Oslo i närmare en vecka, jag vet inte om vi firar över att lämna Oslo eller att komma till Sverige men trevligt ska det bli! Sen får vi väll se vad Oskar med kroppen har för förväntningar på kvällen.. Kanske blir en sväng över staden till och med!






Sensation

Ikväll kommer Oskar med kroppen till Oslo från avlägsna Bergen, där han huserar, och slår sig samman med oss för en förhoppningsvis fantastisk helg!
Imorgon lämnar vi vackra Oslo för att åka över gränsen, ner till Gbg, hämta upp två lirare, och åka vidare ner till Malmö. Där kommer vi möta upp ett gäng av okänd storlek från Norrköpings-trakterna och sätta igång med festen!
På lördagen åker vi sedan över bron till Köpenhamn för att gå på ett otroligt stort musik-evenemang som heter Sensation White. Ett antal kända DJs kommer dra igång ett sjuhelvetes dansgolv med ca 40 000 människor!!! Otroligt häftiga ljuseffekter och dansnummer kommer fylla ut scenen förutom the DJs. För att komma in på denna jättefest måste man vara helt klädd i vitt och ha tagit minst en ecstasy-tablett.

Tidigare i år anordnades detta evenemang även i Amsterdam och för er som gillar sådan musik rekommenderar jag verkligen Sensation White Amsterdam 2008 CDn! Sjukt bra dansmusik.


stämning


Costa rica!!

Snart bär det av, två tredjedelar av oss ska iväg på en liten tripp i februari! Vi jobbar på att den tredje ska med också, men vi får se..

Vi ska till Costa rica i tre veckor och vågsurfa hela dagarna :) kommer bli sjukt kul. Vi var faktiskt där förra året vid samma tid, då stannade vi en månad och man ville absolut inte åka hem efter den. Repris är ett måste!

Efter CR blir det vidare till USA. Los Angeles och New York och leva livet!

Slänger upp lite bilder från förra gången vi var där!

                


                                   


sunshine here we come

Blondinbella.

Hör det inte till att man hoppar på andra bloggare nu när man skaffat blogg?
Jag skulle isf vilja passa på att hoppa på "Blondinbella".

Avskyr dig av ngn anledning. För man kan väl avsky ngn man aldrig träffat?
Ngn som såg programmet Debatt på Svt? Blondinbella får stå till svars för sin alkoholpropaganda hon hade på sin blogg. Men ajaj så hon hade lurat oss alla. Hon dricker ju bara läskeblask när hon är ute sa hon..

Så till helgen allihop gör vi en Blondinbella och beställer in ett helrör Trocadero! Laget runt!!
Muhahah.

Nej, Blondinbella kommer gå långt tror jag. Nu har hon ju skaffat ny kamrat också i Linda Rosing.
Kom hit till helgen så drar vi ut tjejer! Vi bjuder på läskeblasken! Vad säger ni?

Plans for today!

Efter att ha tagit en rejäl sovmorgon ( alla utom Magnus? ) Är vi nu back on track!


Arash står i hallen iförd endast långkalsonger och en scarf och påstår att långkalsonger är det enda säkra sätter att undgå prostatacancer??   Någon vänlig själ som kan dementera detta? Pojken är ute på villovägar..

Nåväl, idag tänkte vi svänga förbi Bagel ´n´ Juice för en utvärdering, det ryktas om bra mackor och personal hetare än David Hasselhoff iförd sina tightaste röda trikåer!    Återkommer givetvis med en utvärdering!

Idag ska vi köra en ny grej på bloggen.. Ett people spotting inlägg, i alla fall försöka! Till skillnad från dem flesta existerande bloggar i dag som visar upp sina finaste outfits eller tar kort på andra vackra människor,  så ska vi hitta människor på stan, bussen, 7-eleven what ever. Som har något annorlunda, Och ge dom lite tid i rampljuset! 

Det har inget med utseende eller val av kläder att göra, det handlar enbart om att ha något som inte alla andra har!
Vi får se hur det går, floppar det helt och ingen vänlig själ vill förbarma sig över oss och ställa upp på en bild och få sina 15-minutes of fame, så får vi skämmas som hundar ikväll..

Idéer och kritik mottages vänligen...





Efter att inkasserat ytterliggare en P-bot igår 700 spänn tack!!
Så låter vi faktiskt bilen stå idag.. 






Out!



wow.

Tänk om man hade talang. Dold eller inte.
Det är förresten Arash tremänning påstår han. Ngn som kan bekräfta detta?

Kolla klippet nedan.


http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4

Tuppen

Då var man uppe med tuppen.. Händer alltför sällan ska medges.
Sov hos Y inatt så har precis kommit in till Viggan o Arash. Dom ligger självklart o sover. Inte mkt nöje här ännu.
Frukost fanns det också dåligt om. Och inte fan kan man gå ut igen för det är rejält med minusgrader. Livet är hårt.

Nu blir det ett par timmar poker tills man tinat upp för att kunna gå ut. Dags att vända på min dåliga trend.

Gomorron!

Walk in the park!


Daglig uppdatering.


Efter en kalas måltid bestående av hackad korv o snabb makaroner med på tok för mycket ketchup har vi nu oxå sprungit ett varv på stan!






Avnjöt Oslos so far bästa caffe latté på United Bakeries, var man oxå kan prova på det utmärkta nöjet Ugly People Spotting!   Bara sätta sig på första parkett och avnjuta skådespelet!


Vidare kan jag nämna att är man ute efter pissljummet kranvatten till taskig mat och med kaffe i sämre skick än Yunil Lee juldagen 2006 så kommer man trivas som fisken i vattnet på Deli De Luca! Varmt välkommen in...


That´s all for now.. Over!


EMA

Såg ni European Music Awards eller?
Kanye West gjorde ett framträdande med sin nyaste singel Love Lockdown och American Boy som han gör tilsammans med brittiska artisten Estelle. Kolla youtube! Jag tycker det var sjukt bra, grymt häftiga sceneffekter och nya låten är fantastisk.
Han släpper sitt nya album 808s & Heartbreak den 25e november, det ska tydligen skilja sig lite i stilen jämfört med dom tidigare. Alla låtar ska vara inspelade med effekten Auto-Tune och mycket av rapen är utbytt mot sång av Kanye. Jag ser fram emot det som fan, kommer skaffa det direkt!

tills dess, fixa:

kanye west - love lockdown





några andra bra låtar för tillfället:

t-pain - church        !!!!!!

laurent wolf - no stress

cassie - is it you?

shiny toy guns - dont cry out

lupe fiasco - go baby


arash

Vaken o nyduschad

Sådär. Då var man vaken och nyduschad.
Tungt imorse. Tänkte dra upp med Viggan vid 8-tiden men det gick inte riktigt.

Snart blir det ut på stan för en liten fika. Utvärdering av fikan kommer senare här på kommatill.blogg.se

Apropå ingenting, varför tänker man så jävla mkt bättre på kvällen/natten? Det är då man kommer på alla bra ideér, inte sant? Märkligt..

Mangler



Morgonstund...

Att kliva upp före klockan 8 är något som inte hört till vardagen på ett bra tag... Skönt är väll det, men idag görs faktiskt ett undantag! 

Min kära mor kommer på besök och jag har varit uppe o städat o bonat golven sen små timmarna!

Ska nu ta en stadig promenad ner till Oslo S för att möta upp mamma Lena, medans grisarna sover kvar i sina varma sängar... Lämnar balkongdörren helt öppen, det ska nog få fart på dom...

Hörs // Victor

 



tandborste



fan vad sleten min tandborste har blivit på så kort tid!

den tanken slog mig för ungefär en vecka sen när vi bara hade varit här i några dagar. 

vem fan har använt min tandborste?! jag vet att det är du Arash!

victor fäller en dömande kommentar för cirka 4 dagar sedan.

för fem minuter sedan:

m - vart fan är min tandborste, är det nån som har snott den? jag vandrar omkring i lägenheten och borstar tänderna och går i sakta mak mot toan för att se vad som står på.

m - men din jävel, kör du med min?

a - vad snackar du om, det här är min!

m - nä jag har fan använt den där i en vecka, det är jag säker på, ylva köpte den till mig!

a - meh, det har ju jag med! (fan har jag glömt att packa upp min tandborste och kört med magnus? :S)

m - men det är lugnt, ylva har också använt den, vi kan dela på den allihop.

a - haha yes ( vart fan är min tandborste då??! )

magnus går o lägger sig bredvid ylva...

m - fniss fniss, schhhhh..

y - arash! det där är inte den tandborsten som jag köpte till magnus, det är den andra blåa.

a - jag visste det, jag har fan aldrig fel! men det gör inget magnus ( jag väntar tills han har somnat med och slå till honom )

muahahahha




magnus är boven i dramat som vanligt.. dock inte säkert om det var han som snodde victors också. det är ju riktigt orimligt att han går och tror att min tandborste är hans tandborste och sedan använder victors ändå, men nu är det ju Mange vi snackar om, så inget är väll egentligen omöjligt..


Tv-spel



Det må vara så att Magnus är den bästa av oss när det kommer till Tv-spel, vilket för övrigt i riktiga mäns sällskap är högre värderat än att kunna häva en piss ljummen storstark på under 3 sekunder..

Men med tanke på hans rent fysiska yttre förutsättningar så får vi glädjas åt att pojken har någon talang överhuvud taget förutom att agera stand-in åt Enzo på Kolmården 6 månader om året!

Grattis till segern..

Kvällsfika






Efter en hel dags slit känns en trevlig kvällsfika välförtjänt. 
Lite Bireost och pepparkakor borde vara lika självklart innan läggdags som att borsta tänderna!
Toppa det med lite Pro Evolution o mjölk så är det klarrt!

träna träna

Igår hade vi lite armhävningssnack. Maggan påstod att han hade gjort 60 armhävningar på raken för ett tag sen. Vi var genast tvungna att testa om det var möjligt att sletna Magnus skulle ha gjort så många. Viggan glider ner o radar upp 50 med stora problem i slutet (skyller på sin enorma vikt), Arash tänker ja ska fan inte vara sämre och kör 60 stycken utan problem ( ok kanske lite :P ). När det väl är Magnus tur har han visst ätit nyss (hindrade inte de två fitaste av oss) men han lovade att köra 100 dagen efter.

Så var det då upp till bevis för någon timme sedan...... Han går ut hårt med snabbtekniken och klarar hela TIO stycken innan han slår i golvet och skyller på stelhet i armarna pga misshandel a la Victor. Ser mkt fram emot ett nytt försök när stelheten har lagt sig!

 om en halvår eller så hah




Oslo Kebab!



Oslos bästa kebab ? Det ryktas om det.  
En 8 av Arash och en 7 av Magnus pekar i vilket fall åt rätt håll..

Imorn ska Bislet Kebab testat, återkommer med utvärdering!

Parkeringar

Dagens p-bot. 4000 nästan so far, inte så illa på 6 dagar. Arash ser besvärad ut. Inte konstigt då jag och Viggan skiter fullständigt i dessa böter eftersom det är Turkens bil.

Over and out!

Mangler

Life of Oslo

Nu har vi på obestämd tid bosatt oss i Oslo, Nordens framsida! Då vi är 3 stycken omåttligt framgångsrika killar i sina bästa år, så känns ett arbete att förgylla tillvaron med överflödigt, för att inte säga onödigt! För att fördriva tiden jagar vi istället parkeringsböter, fikar och spelar Pro Evolution så att tummarna glöder!  

På något vis ramlade vi över en härligt 2 rummare vid Bogstadveien, var vi nu huserar fritt! Dock endast november ut pga vissa oklarheter i kontraktet. Men icke misströstar vi för det, jakten på en ny lya har givetvis inletts och med siktet inställt på Aker brygge så ska nog ett nytt Mansion hittas inom kort!


Life of Oslo


second post

oh fy fan vad skönt att komma till!



RSS 2.0