Julafton än en gång...

Då var årets julafton över.. Som vanligt en mycket bra dag både ekonomiskt och socialt! :)
Men jag nöjde mig inte med klapparna och kuverten jag fick utan sätte mig för att lira lite ett par timmar.
Började på en ny pokersite. redkings.com.. Man kunde spela in ett PS3 så jag tänkte jag ska försöka med det.
Sätte in 100 dollar och har nu i skrivande stund omvandlat det till 700 usd. Lifes good ibland!

Nu ser jag framemot kvällen som komma skall! Julöl och trevligt sällskap kommer det bjudas på.
Vore trevligt att dra ner till er grabbar i Finnspång (ett eller två "N"?) men det får bli vid ngt annat tillfälle.

Ha de fint nu i mellandagarna allesammans för snart är det jobb igen!!
Natti!

Mangler

Midvinternattens köld är hård

Eftersom det i morgon är julafton, och det är något av en gåvornas tid. Så tänkte jag vara hygglig och bjuda på ett inlägg så där dan före dan, ni vet!


Det har hänt en del sen sist, lite vatten har runnit under broarna så att säga.. Arash har fått hår på ryggen, Magnus har börjar känna på puberteten och själv börjar jag bli grå hårig. TIden springer iväg och snart står man där med en kass pension, blöjor och liggsår
Men än finns det väll hopp, jag hörde på radion häromdagen,att den procentuellt största spridningen av könssjukdommar i Florida, USA är bland människor i åldern 65-75 år.. Vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt, men jag antar att man får vara glad för deras skull..


Jaja, nu är jag för övrigt i Kristinehamn som jag såg att Arash nämnt. Alltid trevligt att komma hem till mammas mat och omvårdnad.. Sen jag kom hit har jag gått upp 7 kilo och julafton är inte förens imorgon?? Får inte ihop det hela, men får försöka hålla mig till knäcke bröd och svagdricka imorgon för att hålla matchvikten under 100 pannor, vore ju rätt kass att nekas inträde i Costa Rica i Feb för att man är för tjock.. Har hört att det har hänt... Obekräftade uppgifter men jag tror det var Jacke som sa det..


Nu luktar det kantareller från köket och mamma lockar med kall öl om jag sällskapar!  Vi hörs!


God jul kamrater! 
 

Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.


// V


Kultur

Tja!

Long time no seen.
Igår var jag på Oslo Operan och kollade på konsert. Vår granne, Bjarne Magnus, är violinist och bjöd ner oss för att kolla på hans konsert. Jävligt snyggt ställe och en mkt fin konsert bjöds det på. Vinterns kulturpoäng inhämtade!

Efter det blev det att dra iväg på krogen för att kolla på Arsenal-Liverpool med ett par vänner. Matchen slutade 1-1 tyvärr, trots att Arsenal hade en man utvisad i en halvtimma tror jag det var..

Ikväll bär det av till Gunnarskog för att fira jul. Ska bli riktigt skönt och trevligt!
Håller med föregående talare om att det ska bli skoj att träffa gamla bekanta på juldagen!


God jul på Er alla!

/ M

merry merry

Hehe, vi har fan inget o skriva om här hemma. Tråkigt men sant.

Igår var jag på fest i relaxavdelningen på finspångs brunnsborrning, en mycket flippad historia. Man kan sammanfatta det hela med att räkna upp fem saker som inte hör hemma i bubbelpoolen men som ändå av nån anledning tog sig dit:

ÖL
SKUM
JK
SPYA
KLORIN

En intressant kväll, sannerligen.


Snart är det jul iaf! Och fullt med snö är det överallt... not! Victor har åkt iväg till Kristinehamn för att fira jul med sin familj och jag åker imorn till Katrineholm. Ska bli mysigt! På juldagen kommer vi dock tillbaka till gamla Finspång igen. Då är det parti som gäller på härliga hotellet. Det kommer bli grymt kul o träffa alla gamla bekanta faktiskt!

Ses då! ciao

Arash


ps GOD JUL



vilken kille..


veckan

Denna vecka har varit otroligt trött. Vi har gått upp typ 7 varje dag trots att vi är "lediga". Mycket skoj att träffa alla polare hemma i Fimpen igen, vistelsen blev dock inte långvarig. I torsdag åkte vi på års-avslutnings-konferens i Nyköping med jobbet. Gratis mat och dricka skrev vi tidigare, och det var ju helt korrekt. Bra stämning, dom flesta arbetskamraterna är herrar över 40-strecket men det var jäkligt underhållande ändå! Särskilt en viss lite överförfriskad Västervikare, nämner inga namn men det är mycket möjligt att en liten video kommer upp inom en snar framtid!

Nu är vi hemkomna igen, sitter i en bil på väg till Stockholm för en repris. Denna gången är vi ett lite nytt gäng, Jacke Vaaaden och Jeppe Daaansken bytte ut vår kära Oskar "äre-din-eller-min-farsa-som e-chef-sa-ja" Johansson.

Vi ser fram emot en händelserik helg, nu måste vi fan ringa storken och berätta att vi kommer!

ciao Arash

Coldplay

Detta magnifika band kommer till Sverige i sommar, nämligen den 22 augusti på Stockholms stadion, och biljetterna släpps på torsdag. Då gäller det att vara med, för detta kan mycket väl vara sista gången dom kommer till Sverige med tanke på Chris Martins uttalande att han tänker lägga skorna på hyllan!




/ A

okejrå ja skriver väl....

Allright, här kommer en liten uppdatering!

I helgen var vi en sväng i Sthlm och svirade. Vi åkte tidigt på lördagmorgonen och kom fram vid tiotiden. Sedan utnyttjade vi dagen med att insupa den mysiga julstämningen som rådde på gator och torg, samt att spendera lite för mycket pengar på kläder till oss själva, och lite för lite pengar på julklappar till våra nära o kära! Det var en mycket trevlig dag, kul framför allt att träffa Yunil som tittade ner från Uppsala en snabbis.
När det började lida mot kvällen drog vi oss hemåt mot Henriksdal, där Freddy o Marta huserar, för en liten förkrök. En tbane- och bussresa senare stod vi inför den ohyggliga trappen :/ Bestigningen gick dock relativt smärtfritt med undantag av svår andnöd och smärre lerfläckar. Väl hemma i lägenheten blev det en snabb vila, köttbullar o makaroner och en dusch innan vi kom i full gång. Sam, rumskamraten, hade även bjudit dit några utbölingar så vi blev ett litet gäng som skulle försöka berusa sig innan färden tillbaka till stan. Hans pojkar visade sig dock inte vara av riktigt samma karaktär som vårt gäng, och det uppstod många dåliga bögskämt från deras sida pga av våra halvnakna uppladdnings outfits. När det väl blev utklarat visade det sig att dom skulle se fotboll, så dom beslagtog vardagsrummet och dödade musiken utan vidare. Vi var inte så ledsna för det, utan tog petterssons rum i besiktning och drog igång partyt igen. Då visar det sig att kanalen som fotbollen visades inte fungerade så dom drog på sin egen musik istället. Det hela resulterade i något av ett musikkrig mellan rummen bredvid varandra. En av oss försökte då ta chansen att ge igen lite på deras fasoner genom att kalla deras rum för negerrummet (syftade på de endast spelade hiphop), vilket inte slog så väl ut med tanke på att en av dom var mörkhyad och resten iaf av utländsk härkomst haha.. När det väl var fastslaget att även mannen som sagt detta var av annat ursprung var det tydligen inga problem, och en tämligen gemytlig stämning uppstod istället!

Vid tiotiden fortsatte vi iaf ner till stan, mot den nyöppnade klubben Kaos. Vi kom, vi såg, vi åt lite ost, vi drog. Det var lite av en besvikelse, klockan var visserligen bara runt elva men det är ändå oacceptabelt att vistas på en "klubb" med en befolkning på högst 20 pers.
Nåväl, vi fortsatte vandringen mot Norrmalmstorg och The Village, där vi hade bokat bord för kvällen. På grund av vissa brister i kommunikationen förlorade vi två man, nämligen Tele2 och ComHem, innan vi ens nått kön så vi var bara fem som ankom vid tolvtiden. Det första som möter vår anblick är ett ganska välbekant ansikte, Magnus Hedman glider lite väl långsamt förbi kön in i vimlet. Trevligt tycker vi och hoppas på samma behandling av vakterna! Jajemen, inga konstigheter, har man ett bord har man företräde i kön, gratis inträde och otroligt bra service hela kvällen. Mycket bra betyg på den fronten. Väldigt fin klubb i övrigt, bra dansgolv och musik, bra människor och mkt bra drinkar! Andra kända ansikten bland gästerna var Lars Frölander, Pontus Gårdinge och Marie Sernholt.
Vi hade ju börjat kvällen ganska tidigt så vi började packa ihop och dra oss hemåt vid fyratiden. Efter kebab och otroooooligt billig (läs gratis, fråga mig inte..) taxitur var vi äntligen hemma och kunde däcka i sängarna.

Söndagen bestod av att hets-gå upp vid elva pga ett telefonsamtal och skynda ner till stan för att julshoppa lite till! Höll inte riktigt räkningen men jag tror vi fikade kanske fem gånger mellan tolv och fem den dagen, med andra ord, sjukt slappt. Det var ändå en perfekt avslutning på helgen och vi fick uppleva allt från mäkta bra utsikter från kulturhuset till konstiga cafeer som vägrade ta emot kort trots att dom hade läsare och redan tagit kort från en :P
Vid sex bar det i varje fall av hem till östergötland igen, hem till den dystra vardagen..

Och var inte oroliga, ni kan se fram emot stadig uppdatering framöver!

kanske, om vi orkar




/ Arash

home

Jag har fan blivit förkyld helvete... Så jag ligger hemma i sängen medan Viggen är och tränar. Har käkat lite god persisk mat precis och tänkte dra på lite Dirty Sexy Money för att kurera mig. 

Imorn ska vi hem till sletna Fimpen igen. Där kommer vardagen bestå av att äta god mat och träna som fasen innan resan, man borde kunna bli lite starkare på två månader! Plus givetvis umgås med sin vackra flickvän om man har en 
sån :)

Detta gäller dock bara för mig och V. Mange är kvar i Oslo på jakt efter jobb och bostad, det vore kul o höra lite updates från honom!

VI har även lite tillställningar inplanerade i december. En säsongsavslutning och därefter en julshow, båda med jobbet. Vilket innebär fri mat och fri bar. Yey!




I helgen ska det bli konsumera av, vi ska handla otroligt mycket julklappar och avnjuta julstämningen i vår kära huvudstad. Hoppas det snöar!

A

tävlingen

Yes, vi hade, som bekant, en trevlig musikfrågesport igår och vinnaren var självklart jag (ARASH) Det uppstod dock vissa oklarheter på grund av en glad finne som tydligen inte hade högsta betyg i matte, så Victor fick njuta av äran i cirka 5 minuter. Det var dock ganska lika mellan oss högre stående individer som innehar bloggen medan vår medelmåttiga huskamrat och arbetskompis inte höll riktigt samma nivå. Vilket i och för sig är konstigt med tanke på att han åtminstone var levande medan dom flesta av låtarna i tävlingen var poppis!

Ställningen slutade iaf:

Arash 10
Victor 9
Harri 3

Jag säger som Johnny Drama..

Victory!!

segt

Nu har det vart riktigt dåligt med inlägg ett tag! Vi har haft lite fullt upp med jobb träning o diverse andra ointressanta saker.

Igår var vi iaf på en liten tur i Skåne för att hälsa på en kompis som har köpt sig ett hus i glesbygden. Huset såg inte ut att vara så mycket för ögat än så länge, men om ett par år kommer det nog vara finare än dom flesta! Min GPS har varit mäkta ifrågasatt pga diverse felkörningar och incidenter i Oslo men igår kväll tog den priset. Vi körde i cirka en och en halv timme för att komma till kompisen, varav en halvtimme var på grusväg! Hur fan kan det vara snabbaste vägen? Särskilt med tanke på att det tog en halvtimme kortare att ta sig hem därifrån senare :P

Nu ikväll ska vi ha nån sorts musik frågesport a la Larssa. Kommer bli väldigt intressant och spännande att se vem som vinner!

PS. Öl och Cidertestet kommer, det är bara så otroligt segt internet här och vi har ett antal bilder som ska med!

ciao

Bye Bye Oslo

Efter ännu en trevlig helg i Norges huvud stad var det igår dax att ta farväl av dess gator och torg, trodde vi ja..

Efter ett storstilad jul bak med våra kära vänner Petra, Marika, Matilda och Karin var tanken att vi skulle bege oss Sydost ut åter igen. Skåneslätten skulle intas en ännu en vecka, den sista på väldigt länge.. 

Dock pga lite problem vid avfärd blev vi så illa tvungna att spendera ännu en natt i byn.. 
Snälla som dom är flickorna lät dom oss givetvis sova på soffan. Och efter några timmars sömn vaknade vi inte så utvilade ( kan hända pga hår borsten eller julmusten som Arash lyckats bädda över på min sida... ) slängde i oss en varsin lussekatt och sträck körde 55 mil till Barsebäck! Springer in på jobbet med med svansen mellan benen och förväntar sig  en skaplig utskällning, eller åtminstone lite sura miner. 


Men Icke,
  - bilen gick sönder? haha kunde ni inte komma på nått bättre?
jaja, vi fick skämmas lite o bjuda på lusserkatter.. 



Resten av helgen var grym.. Fredags då Öl & Cider provning som sagt, det kommer under morgondagen bilder
och recensioner på allt, håller i skrivandets stund på att ladda upp alla bilder!

I lördags var vi på Sirkus, en hygglig klubb mitt i Stan, givetvis Vip ( tack Matilda ) och på något vis fri sprit hela kvällen..
Riktigt schysst ställe, mycket folk och bra musik.. Lite mycket Svenskar kan tyckas, men vad gör man!

Under Söndagen så tömde vi lägenheten, och tröstade Magnus som hade separations ångest. Sen gick vi på Jul marknad
vid Aker brygge, mycket trevligt. Marika, Petra och Sandra gjorde oss sällskap. Sen åkte åkte vi hem till dem och
bakade så det stod härliga till.. Resen är historia och nu är det läggdags!


I morgon ska det slitas som vanligt på kursen, man får hålla igen så man inte bränner ut sig...
På Onsdag ska vi hälsa på en god vän någonstans i Skåne, Mikael heter han och det ska bli så trevligt!
Vi hoppas på mat och dryck, måste bara leta reda på vart han bor först.. Skåne må vara kass, men det är
lite för stort för att knacka dörr i jakten på bekanta!


That´s it for now! 


So long!



// V
 





RSS 2.0