Update 2 Malmö - Köpenhamn

Okej, efter en relativt lyckad kväll..... Tog vi oss på lördag morgon återigen ner till Malmö centrum, den här gången hela 10-mannastyrkan samlad. Vita byxor skulle införskaffas, mångfalden beundras samt hamna i chocktillstånd över hur mycket poliser det finns i staden!

Utan att ta överdriva FÖR mycket så var ungefär var 10:e människa man sprang på polis på ett eller annat vis.. 



Malmö centrum en vanligt lördag förmiddag..


Jaja, dagen flöt på och snart var vi hemma i den härliga 1-rummaren som Nyrre så vänligt lånat ut till våran lilla brödraskara.   10 killar som ska duscha göra sig av med övervikt och svida om till allt från lucia nattlinnen till på tok för tighta stuprörs jeans och judo dräkter. Allt givetvis med en gemensam nämnare, allt i VITT!


Stämningen var på topp när vi tryckte in oss i 2 taxi bilar och satte kurs mot Parken Köpenhamn. Självklart hann vi med en piss paus när vi nått dansk mark och hör o häpna men där sprang vi faktiskt på Terry O´Quinn ( John Locke ) från LOST till dagens dato okända Dansk/Polska tvilling brorsa, han bjöd till och med på en idol bild!



VI kom i alla fall fram till slut, och Sensation grejen var skit cool.. Stort och mäktigt och galet mycket folk kommer dock inte som min kamrat och kompanjon Arash göra en 4000 ord lång utläggning på hela kvällen utan tycker den som är intresserad kanske kan kika in på http://www.sensation.com/photoplayer/?country=dk  och så ska jag under morgondagen slänga upp lite bilder.. Mitt 3 internet är tyvärr inte vad det borde vara, och pga att jag ska upp vid 6 snåret imorn så behöver jag sova ganska snart så dom flesta bilderna får vänta lite!

Men ska i alla fall bjuda på lite roligt! När klockan vart ungefär 2 och vi hade varit där i typ 6 timmar och fötterna börja säga ifrån, så tog jag och 4 av dom övriga i sällskapet det begåvade beslutet att försöka leta upp en taxi och sikta på Sverige igen. Vi hittade ganska snabbt en stor tungt trafikerad väg var vi tyckte det borde vara relativt enkelt att vinka in en Taxi!   Efter 10 minuters desperat vinkande och visslande rullar det upp nått polskt tattaråk vid vägkanten och vi förhandlar på hittepå danska fram den humana priset av 600 riksdaler.. Klämmer in oss allesammans i baksätet på bilen och glada i hågen sätter fart!

250 meter senare börjar det blinka oroväckande blått i bakrutan och en svordomsvisa som skulle fått Kjell Bergqvist avundsjuk på grötig danska hörs från förar stolen! Fuck! Polisen IGEN!?
Jahopp då står man där med skägget i brevlådan igen... Återigen är det bara hiva upp legitimation lämna personuppgifter och telenummer, sen får alla ha ett enskilt trevligt förhör med dom vänliga konstaplarna som förklarar att dom jobbar hårt med att få bort svart-taxi verksamheten från Köpenhamn.. 


Ett lite komiskt inslag i det hela är att när vi sitter där i bilen med poliser springande överallt så kommer det 2 bekanta killar och går på trottoaren..- Men va fan är inte det där Fille o Jimpa Schtaan? Jo visst fan.. Filip skrattade så han grät! Och efter en halvtimme eller så när alla förhör och formaliteter var avklarade så kunde vi gemensamt läs " Jimpa taxi kungen schtaan " fixa en ny riktigt taxi och 3 timmar senare ett antal tusen fattigare med hedern skapligt i behåll åter trilla in i enrummaren och krypa ner under trasmattan på köksgolvet och sova bättre än på riktigt riktigt länge..


Nu är det läggdags, bilder från helgen och utvärdering av Järavallens Country Club kommer under morgon dagen!

Sleep tight! Out!


// Victor 


PS. pga den sena timmen och bristen på sömn i helgen kan den förekomma en del stavfel och rena skära lögner i ovanstående inlägg, DS.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0