kvar till Costa Rica!

och LA och NYC





en vecka


tandådalen

Nu är vi precis inkomna från bastu o snöbad. Vi bor jäkligt sjysst här i Tandådalen i Oskars stuga. Vi kom fram runt lunch och hoppade direkt ut i backen! Vi hann åka här i någon timme innan vi var tvungna att röra oss mot Hundfjället för kvällsåkning.
Det är lite väl varmt men det kommer det bli ändring på imorn så det kommer bli en kanon vecka.


Vi åkte inte så sjukt många timmar idag men vi kunde i alla fall komma fram till att Bååth är bäst i hela världen på att åka skidor!

Ciao

Big air bag!

Fan vad kul detta är. Alla borde ha en egen big air bag.. Idag var jag o Mathias med i en hopptävling där man skulle göra vissa moment och sedan landa i kudden, otroligt kul. Kolla in!











För övrigt var det otroligt kallt på toppen idag, 20 minus pga vinden sa dom!

Stöten

Hej hej, update från stöten!

Jag är egentligen snowboardåkare, men provade på skidor första dagen här.. Det gick helt ok, svårare än jag hade väntat mig! Men det var jäkligt kul, tänkte ta med både skidor och bräda till Tandådalen nästa vecka.

Idag ska jag iaf åka bräda, vilket jag inte gjort på två år, så det ska också bli spännande. Särskilt att testa airbagen som finns här. Sjukt rolig!

Här är en film från igår...

/ Arash


uppladdning

Hello

Sitter och laddar inför imorn i en soffa i lilla Malmköping, där min kära kusin Mathias bor. Imorn kl halv nio är det av till Stöten och jag har hittat allt som behövs till trippen. Hittade till och med bootsen som visade sig vara för stora så det får bli hyra där uppe!
Nu sitter vi och skapar några CDs till bilen, tänker sova alldeles strax, riktigt laddad!

ciao

Arash

helvete

hittar fan inte varken snowboardboots eller goggles...


inget bra tecken..

skit..

Nu jävlar..

Hejhej, ville bara be om ursäkt för att vi skriver så ofta.. Ska försöka tagga ner lite så alla hinner med att läsa!

Nu har vi lite nyheter på g iaf! Jag ska iväg till stöten på torsdag med min kusin o hans familj till söndag. Det ska bli grymt kul. Jag åker snowboard egentligen men eftersom han har ett par skidor över tänkte jag prova mig på det också! Det har gått lätt två säsonger sen jag stod på brädan senast så vi får se hur det går.
Målet är iaf att inte bryta nåt fram till söndag då vi kommer hem igen, för på måndag dagen efter åker jag, Victor, Oskar, Hannes och Matilda upp till Tandådalen för en veckas åk igen! Vi ska bo i Oskars stuga som tydligen ligger mitt i backen, låter riktigt nice!
Igår var vi på en liten shoppingrunda i Norrköping för att införskaffa det viktigaste till fjällfärden. Hittade mycket billigt skit som jag slog till på, får se hur länge det håller. Jag gilllar fan inte rea.



Så nu förbereder jag er iaf, kommande två veckor kan det bli ganska dålig uppdatering till skillnad från nu ;D

bye!

Arash

RSS 2.0