okejrå ja skriver väl....

Allright, här kommer en liten uppdatering!

I helgen var vi en sväng i Sthlm och svirade. Vi åkte tidigt på lördagmorgonen och kom fram vid tiotiden. Sedan utnyttjade vi dagen med att insupa den mysiga julstämningen som rådde på gator och torg, samt att spendera lite för mycket pengar på kläder till oss själva, och lite för lite pengar på julklappar till våra nära o kära! Det var en mycket trevlig dag, kul framför allt att träffa Yunil som tittade ner från Uppsala en snabbis.
När det började lida mot kvällen drog vi oss hemåt mot Henriksdal, där Freddy o Marta huserar, för en liten förkrök. En tbane- och bussresa senare stod vi inför den ohyggliga trappen :/ Bestigningen gick dock relativt smärtfritt med undantag av svår andnöd och smärre lerfläckar. Väl hemma i lägenheten blev det en snabb vila, köttbullar o makaroner och en dusch innan vi kom i full gång. Sam, rumskamraten, hade även bjudit dit några utbölingar så vi blev ett litet gäng som skulle försöka berusa sig innan färden tillbaka till stan. Hans pojkar visade sig dock inte vara av riktigt samma karaktär som vårt gäng, och det uppstod många dåliga bögskämt från deras sida pga av våra halvnakna uppladdnings outfits. När det väl blev utklarat visade det sig att dom skulle se fotboll, så dom beslagtog vardagsrummet och dödade musiken utan vidare. Vi var inte så ledsna för det, utan tog petterssons rum i besiktning och drog igång partyt igen. Då visar det sig att kanalen som fotbollen visades inte fungerade så dom drog på sin egen musik istället. Det hela resulterade i något av ett musikkrig mellan rummen bredvid varandra. En av oss försökte då ta chansen att ge igen lite på deras fasoner genom att kalla deras rum för negerrummet (syftade på de endast spelade hiphop), vilket inte slog så väl ut med tanke på att en av dom var mörkhyad och resten iaf av utländsk härkomst haha.. När det väl var fastslaget att även mannen som sagt detta var av annat ursprung var det tydligen inga problem, och en tämligen gemytlig stämning uppstod istället!

Vid tiotiden fortsatte vi iaf ner till stan, mot den nyöppnade klubben Kaos. Vi kom, vi såg, vi åt lite ost, vi drog. Det var lite av en besvikelse, klockan var visserligen bara runt elva men det är ändå oacceptabelt att vistas på en "klubb" med en befolkning på högst 20 pers.
Nåväl, vi fortsatte vandringen mot Norrmalmstorg och The Village, där vi hade bokat bord för kvällen. På grund av vissa brister i kommunikationen förlorade vi två man, nämligen Tele2 och ComHem, innan vi ens nått kön så vi var bara fem som ankom vid tolvtiden. Det första som möter vår anblick är ett ganska välbekant ansikte, Magnus Hedman glider lite väl långsamt förbi kön in i vimlet. Trevligt tycker vi och hoppas på samma behandling av vakterna! Jajemen, inga konstigheter, har man ett bord har man företräde i kön, gratis inträde och otroligt bra service hela kvällen. Mycket bra betyg på den fronten. Väldigt fin klubb i övrigt, bra dansgolv och musik, bra människor och mkt bra drinkar! Andra kända ansikten bland gästerna var Lars Frölander, Pontus Gårdinge och Marie Sernholt.
Vi hade ju börjat kvällen ganska tidigt så vi började packa ihop och dra oss hemåt vid fyratiden. Efter kebab och otroooooligt billig (läs gratis, fråga mig inte..) taxitur var vi äntligen hemma och kunde däcka i sängarna.

Söndagen bestod av att hets-gå upp vid elva pga ett telefonsamtal och skynda ner till stan för att julshoppa lite till! Höll inte riktigt räkningen men jag tror vi fikade kanske fem gånger mellan tolv och fem den dagen, med andra ord, sjukt slappt. Det var ändå en perfekt avslutning på helgen och vi fick uppleva allt från mäkta bra utsikter från kulturhuset till konstiga cafeer som vägrade ta emot kort trots att dom hade läsare och redan tagit kort från en :P
Vid sex bar det i varje fall av hem till östergötland igen, hem till den dystra vardagen..

Och var inte oroliga, ni kan se fram emot stadig uppdatering framöver!

kanske, om vi orkar




/ Arash

Kommentarer
Postat av: Hannes

Hej, vad säger du om gitarren?

bra updatering där!

2008-12-10 @ 17:26:45
URL: http://boy-with-a-coin.blogspot.com
Postat av: Anonym

Drog du negerskämtet arre-aborre?

2008-12-11 @ 11:51:39
Postat av: Arash

självklart vem annars :P

2008-12-12 @ 01:33:58
URL: http://kommatill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0