Kändisar

När det bara var några dagar kvar i LA och den enda kända människan vi hade sett var nån skådis från serien Dexter som ingen sett förr, sprakade det till!

När vi var inne på burberry-butiken i Beverly Hills inträffade följande:

 Kolla Gessle, säger Martin och Jesper tänker precis fälla en nedlåtande kommentar om frisyren i tron om att det är en amerikansk look-a-like när Per Gessle vänder sig om! Tjena läget? säger Arash och PG svarar, jo tack hur är det själva? och flinar lite. Skumt ställe att träffa en svensk kändis men angenämt ändock. Vi sprang senare på honom på Barneys en bit ner på gatan och fick ännu en hälsning så vi börjar känna oss ganska tajta med Pera.

Dagen efter detta hade vi köpt en Star Map och åkte på jakt efter stora feta rikemanshus. Det började lugnt med Eva Longorias och Charlize Therons hus, innan vi åkte vidare till Tom Cruise och Katie Holmes slott. När vi sedan hade letat upp David och Victoria Beckhams mansion i the hills parkerade vi bilen och gick ut för att fotografera lite. Det fanns egentligen inte mycket att se pga diverse häckar och murar men brevlådan och vägen upp till grinden blev heta objekt. Mitt i fotosessionen hörs ett larmljud och alla hoppar två meter upp i luften och löper tillbaka till bilen. Vi bränner iväg strax efter lägger sig en Mercedes i baken på oss. Vi är lite oroliga för att det är Vickan som har blivit ilsken på oss och jagar efter oss men ser till vår stora förvåning när bilen kör om oss på insidan att det är Samuel L Jackson som sitter i den! Vi stannar bredvid varandra vid ett rödljus och när vi vinkar gör han peace-tecknet och flinar innan han kör iväg fort som fan. Han vill ha race, tänker vi och Victor jagar efter. Det märks att Sammy bor här i krokarna för han kryssade mellan bilarna som om han befann sig i sin egen trädgård. Till slut kom han fram till sin destination och stannade till vid gatkanten och gick in på en restaurang. Martin hängde på och gled in för lite barhäng och snack om racet mm.

Det snackades om en liten get-together med PG , Sammy och oss men vi kunde tyvärr inte pga att vi skulle åka till NYC. Kanske en annan gång!

ciaoo


Sams bil



Kommentarer
Postat av: pia

Stort TACK för all underhållande läsning och fina bilder!

Nu väntar vi bara på att ni kommer hem och berättar hur det verkligen var.Ha det nu kul in i det sista.

/ mamma Pia

2009-03-07 @ 20:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0