Swe - Usa - Costa


Så... efter en svettig 36 timmars resa har vi äntligen anlänt ett lagom ljummet Costa Rica. 35C i skuggan 
och inte ett moln i sikte!

Resan gick förhållandevis bra, men det vill inte säga helt smärtfritt! 
Började bra med avgång från Finspång 04.00, sen en snabb frukost på vägen ( tack Pia ) "båt" mackor o juice! 
Första flygresan klarades av relativt bra, dock så höll Martin på att få stanna i landet för att ha fotograferat Arlandas alla säkerhetsvakter, men vi lyckades med hjälp av en nödlögn om att han faktiskt är Stig Helmer Olssons son få med honom på planet!

Tror vi hade cirkus 5 timmar i NY och han givetvis med att smälla i oss några super sized burgers och ett par liter cola
samt en upprepning av fotograf bekymret som uppstod på Arlanda då Martin väldigt gärna ville föreviga även dessa vakter innan vi boardade plan 2,  NY - San Jose.

Flygresan börjar med att vi inte får plats med handbagaget i Bagageluckorna över sätena på grund av att  någon har tryck in ett gäng violiner i våra fack! Arash " Sebbe " Ghambary tyckte inte det gjorde så mycket om vi fick sitta med väskorna i knät dom följande 7 timmarna, men Martin " Peer" Lager visade var skåpet skulle stå o talade om på regelrätt Engelska att det faktiskt är han far som äger Lagers UR!!

När vi väll tagit oss upp i luften lyckas Arash göra sig ovän med en relativt välväxt Amerikan som svarar på Arash påhopp genom att slita av hans sätes lurar och slänga resterna av ljudsystemet under sätet. Han avslutar förnedringen genom att hån skratta åt Arash tårar som letar sig fram längs kinderna!



Vi landade i alla fall ett antal timmar senare något skärrade i ett ljummet Costa runt 10 på kvällen. Spenderade 5 timmar på ett golvet i väntsalen på flygplatsen för att vid 5 hugget följande morgon ta första bussen mot havet och Mal Pais!


Nu är vi inne på dag 3 av i Costa och alla har klarat sig relativt bra från brännskador och matförgiftning.. Just nu ligger alla i varsin häng matta och vilar middag på trogen pensioners manér!

I morse började riktigt bra vågor rulla in, och förhoppningsvis så bjuds det på lika bra surfing i Solnedgången ikväll.

Innan jag avslutar kan jag nämna att vi tagit fram en metod för att få kontakt med vackra damer på stranden, 
vi tittar ut dom finaste flickorna för stunden och kommer på gemensamt på en konversation eller handling som ska utföras på tjejen / tjejerna i fråga. Sedan kör vi ett gris med o volleyboll och förloraren åker på att utföra det hela!

Det kan vara allt från att be dom smörja in ens rygg med solkärm till att försöka övertyga dom om att ens surfbräda blivit stulen av apor och avrunda det hela med att skriva sitt nummer i sanden om dom skulle få syn på en surfande apa!
Det har gått över förväntan hittills och alla utom Martin " sämst på gris " Lager tycker att leken är grym!



Thats all for now!!

Soo long, // James, France, Sebastian and Peer!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0