Fest

Idag ar det sista dagen har i Mal Pais. Vi aker tidigt i morgon mot huvudstaden San Jose for att flyga vidare till CALIII.

Darfor var vi tvungna att avsluta vistelsen har igar med en brakfest. Vi vandrade den langa langa backen upp till en lagenhet med oceanview, grill och AC! (i ett rum). Ett gang svenskar, britter och amerikaner har slagit sig samman och hyrt den istallet for att bo pa tranquilo. Billigare och mkt sjysstare!

Det var kanske tjugo pers allt som allt, och grundregeln var INGEN SVENSKA. Valdigt intressant att kora hela kvallen pa engelska, vi kanske rakade fuska lite men det gick ganska bra! Vi kom dit runt sju och eftersom det var bbq sa hade vi planerat att gora lite sandwiches. Vi hade med oss baguetter, kycklingfileer, tomater och stora mangder lok.  Det blev sadar.. Broden blev svarta, kycklingen tog typ tva timmar att grilla och loken ats ra. Men alla var sa hungriga att det inte spelade nan roll.

Efter den nagot misslyckade maltiden, blev det spel. Ett kortspel som heter ring of fire, jakligt underhallande och fyllande. Tiden gick galet fort och helt plotsligt var klockan halv tva. Vi skulle ju ga ut pa strandklubben DnN sa det blev lite brattom. Ganska runda om fotterna vandrade vi da bort dit och avlsutade kvallen med dans, drinkar och, for vissa, medhjalp till stold och vallande till skrubbsar. Men det ar en annan historia...

Hors! ciaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0