En dag i Mal pais

Vi har nu varit i Mal pais ett par dagar och vi har kommit in i sköna rutiner. Vi bor på ett backpackerhostel vid namn Tranquilo. Det har 15 rum som tar mellan 2-6 personer. Ni kanske kan få en guidetour så ni får se hur det ser ut. 
Vi bor i ettt rum för fyra. Så vi delar inte med någon annan.

Våran dygnsrytm är väl likt en pensionärs, men vad skönt det är. Uppstigning 07.30. I köket finns då färdigvispad pannkakssmet som var och en får grädda. Vi kryddar med banan,nutella, glass, socker och sirap. 
När alla är mätta går vi tillbaka till rummet. Där använder vi oss av cirkelmetoden när vi smörjer in varandra. Väldigt smidigt och skönt och ingen bränner sig på ryggen. Nere på stranden är vi ett par timmar. Vi surfar, spelar lite boll och pressar. Sällskap har vi fått av varaner. Äckliga varelser som smyger sig ut för att sno åt sig något att äta. Vi är på vakt och håller dem på avstånd med sten och kokosnötter. När det bli olidligt varmt drar vi oss tillbaka för en skön siesta. Under den här tiden äter vi lunch och vilar i hängmattor. Har vi energi  så spelar vi biljard eller pingis. France har förövrigt sopat rent vid pingisbordet. Danskar, tyskar, amerikaner och locals har alla fått stryk.

Mätta och utvilade går vi ner till stranden igen där vi gör samma sak som på förmiddagen. Här är vi kvar tills solen går ner. Det har varit lika fint varje kväll. Detta sker runt 18-tiden. Efter  återhämtning och uppfräschning går vi ut och käkar. Vi har hittills tryckt i oss burritos, tortillas, ris med tonfisk, kyckling och skaldjur samt ett par hamburgare.

Vi har känt av resan hit så det har inte blivit några sena kvällar. Men det ska det bli ändring  på ikväll. Det är nämnligen ELECTRO NIGHT på en bar så vi lär få i oss några öl och drinkar. Blir vi inte alltför påverkade så kanske det kommer ett par bilder därifrån.

37 grader och sol




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0